ვარ პროფესიონალი, სერტიფიცირებული მზარეული. გამოცდილება 15 წელი. შეფ-მზარეულად მუშაობის გამოცდილება 7 წელი.
გამოცდილება HORECA სექტორში,
Marriott Hotel, Rooms hotel Tbilisi, Redisson Blu Iveria, Hotel Ossa Poland, Strada.
მაქვს გამოცდილება მიღებული უცხოელ შეფ-მზარეულებთან. გამოცდილება: ქართული სამზარეულო, აზიური სამზარეულო, ევროპული სამზარეულო, ამერიკული სამზარეულო. აპრტაიზერები, სალათები, წვნიანები, ძირითადი კერძები, დესერტების გამოცდილება.
გუნდის წევრების მოძიება , შესაძლებელია საჭიროებიდან გამომდინარე
.საბაზისო ინვენტარი, გაზქურა, ღუმელი.